DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Pirinçlik İlkokulu

Ara

''Dicle Üniversitesi Besyo'dan Topluma Hizmet Uygulamaları ''kapsamında oyun alanlarını yenilenmesinde öncülük eden DOÇ.Dr.Hüseyin ÖZALTAŞ,koordinatör öğrt.Gör.Nihat MIZRAK ve özverili öğrencilerimiz Umut COŞKUN,Recep KARSU,Sibel İŞNAS,Nesra ERDEM,Amine BULUT,Ferhat AKDAĞ,M.Safi ASLAN,Hamit BİLEN,Zişan CİN,Furkan ŞANLI,Ayşenur TEKTAŞ,Aziz DEMİRCAN,Sultan AZBAY VE Şilan CAKO'ya,bu hizmetin başlamasına öncülük eden okulumuz öğretmeni Mehmet AYKAÇ en başından beri destek olan Yücel EKİNCİ'ye,Pirinçlik ilkokulu idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri olarak çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz bünyesinde açılan eğitmenliğini 3/C sınıfı öğretmeni Yücel Ekinci'nin yaptığı bağlama kursundan keyifli  görüntüler.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinin işbirliğiyle okul bahçemizin çocuklarımızın ihtiyaçlarına uygun olarak işlevlendirilmesiyle ilgili çalışmalar yürütüldü.